Sv

Hyr online Kontakta oss

Cramoskolan - utbildningar inom arbetsmiljö och säkerhet

Är du företagskund med företagskonto och vill få tillgång till Cramo eCRent? Ansök om login här

Hitta produktspecifikationer enkelt med Cramos Product Viewer

Vi vill ge dig en bra dag på jobbet

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit banbrytande inom uthyrningsbranschen.
Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill vi vara behjälpliga till små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder.  
Cramo är ledande i Europa och är idag verksam i 14 länder med fokus på affärsetik och hållbarhet. 

I mer än 60 år har vi strävat efter att göra våra kunders arbetsdag enklare och bättre.   

När din arbetsdag är slut och du kommer hem till familj och vänner, så har vi förhoppningsvis gett dig en bra start. Det är vårt mål!
Genom att tillhandahålla marknadens bästa utrustning, delar med oss av vår kunskap samt har en passion för service hoppas vi att vi uppnår det. För en bra dag på jobbet. 

Ett globalt företag med lokal räckvidd

cramo_start_sustainability_3small_filtered.jpg

Hållbarhet

Vi vill vara en förebild inom hållbar utveckling. När du hyr utrustning från Cramo kan du vara säker på att du tar ansvar både när det gäller affärsetik och miljö – både globalt och på den enskilda arbetsplatsen.

Läs mer
cramo_site_11_web_filtered.jpg

Kostnadseffektivitet

När du jobbar i din dagliga verksamhet och ska hantera dina projekt är det viktigt att det praktiska fungerar smidigt. Vi gör så att du kan lägga tid och pengar där det behövs.

Läs mer
cramo_hoist_2_web_filtered.jpg

Flexibilitet

Byggprojekt tenderar att förändras. Med en hyreslösning från oss får du omedelbar service och support och kan lätt anpassa dig till din nya hyressituation.

Läs mer

På Cramo arbetar vi med att skapa en ny sorts arbetsdag. En enklare sådan.

Cramo finns alltid där för dig

Vi tror att ett omtänksamt hjärta och ett varmt engagemang för att lyssna, är rätt väg att gå. Vi har både viljan och förmågan att lösa eventuella orsaker till missnöje – oavsett storleken på problemet. Kundrepresentanten fångar upp vad vi kan lära oss av dig som kund. Vi belönar alla förslag som kan hjälpa oss att bli bättre samt ansvarar för att ta hand om kritik och lösa eventuella tvister.

Cramo levererar alltid i tid

Vi vet att en byggarbetsplats är som ett stort pussel där varje försening ger följdeffekter. Eftersom tid är pengar är det oerhört viktigt att få allt gjort i exakt rätt tid. Vi har unika rutiner och regler för att alltid leverera i tid. Och skulle vi vara en minut för sena, eller missa något du beställt, så tar vi ansvar för det.

Produkter från Cramo fungerar alltid

 Utrustning av högsta kvalitet är själva kärnan för trovärdighet i vår verksamhet. Dessutom har vi en unik supportorganisation på plats för att förebygga risken för fel på utrustning. Och vare sig vi talar om handhållna verktyg eller tunga maskiner har vi branschens mest pålitliga rutiner för att reparera eller byta ut utrustningen om det skulle behövas.